Online event

Virtueel Hermes Job & Stage Event 2021

Jobbeurs voor studenten van de opleiding Industrieel Ingenieur en gerelateerde professionele bachelors.

18 February 12:45 - 19:00 CET

Add to calendar


Organised by Hermes Gent vzw

Hermes Recruitment nodigt u uit op de virtuele editie van zijn jaarlijks Hermes Job & Stage Event.

Door de huidige omstandigheden kan ons event niet fysiek plaatsvinden, maar dit neemt niet weg dat wij 100 bedrijven hebben die voor u zullen klaarstaan..

Registreer je nu al, zo kan je meteen jouw profiel vervolledigen en ben je klaar voor de start van jouw professionele carrière!

Het Job & Stage Event gaat dit jaar door op donderdag 18 februari 2021 van 13u30 tot 19u.

 

Welke studenten kunnen hieraan deelnemen?

Studenten die op zoek zijn naar een bedrijf om hun bachelor/master-stage bij te doen

- Studenten die op zoek zijn naar een eerste werkplek

Studenten die nog niet afstuderen maar wel al eens een kijkje willen nemen naar de mogelijkheden binnen hun branche en hun eerste contacten wensen te leggen binnen de bedrijfswereld.

Wij richten ons voornamelijk op de studenten van de opleiding Industrieel Ingenieur aan de Universiteit Gent (afdeling Gent en Kortrijk) alsook de studenten van de gerelateerde professionele bachelors aan de Hogeschool Gent

Behoort jou richting niet tot een van de bovenstaande, maar wens je toch deel te nemen? Dat kan! Je kan je aanmelden via de knop 'Aanmelden' bovenaan deze pagina.

 

Hoe kan ik deelnemen aan dit evenement?

Eerst dient u een account aan te maken, dit kan via de knop 'Aanmelden'. U doorloopt een aantal stappen tot uw account gecreerd is. Daarna kunt u, indien gewenst, uw profiel nog verder aanvullen door in de rechtboven verder te klikken naar 'Mijn profiel'.

Belangrijk:

Bij 'YOUR EDUCATIONAL INSTUTION' dient u de Engelse naam van uw instituut in te geven: Ghent University of University College Ghent (HoGent).

Bij 'FIELD OF STUDY' dient u het volgende in te geven:

Ghent University:

- Industrial Engineering: {uw afstudeerrichting} 

-- Electromechanics, major Electromechanics

-- Electromechanics, major Electrotechnics

-- Electromechanics, major Automation

-- Structural Engineering

-- Land Surveyor

-- Electronical - ICT, major Electronical

-- Electronical - ICT, major ICT

-- Chemistry

-- Computer Science

 

University College Ghent:

- Applied Information Technology

- Chemistry

- Electromechanics

- Land Surveyor

 

Wij raden u aan om zeker uw CV up te loaden zodat je tijdens je gesprekken met bedrijven waarvoor je interesse toont in staat bent om je CV gemakkelijk aan hen over te maken.

Hoe completer je profiel is, hoe makkelijker het voor jou en de recruiters zal zijn om de perfecte match te vinden. Aarzel dus niet om alle relevante info aan te vullen in de beschikbare velden onder 'Mijn profiel'.

 

Kan ik al zien welke bedrijven deelnemen?

Als u een account heeft gemaakt kunt u vanaf een week voor het event een kijkje nemen bij de deelnemende bedrijven deelnemen.

Indien gewenst, kun je reeds een afspraak vastleggen (reserveren van een timeslot) met een van de recruiters van een deelnemend bedrijf voor op de dag van het event.

Let op: Enkel tijdens de uren van de beurs zal je de mogelijkheid hebben om te chatten (of (video)callen) met de bedrijven van uw keuze.

 

Het Job & Stage Evenement via Graduateland

Op de dag van het evenement kun je via het evenementportaal browsen door de bedrijfsstanden. Binnenin elke bedrijfsstand vind je meer uitleg over het desbetreffende bedrijf en de aanwzige recruiters. Je vindt er ook de vacatures die het bedrijf aanbiedt.

Indien je interesse hebt voor een bepaald bedrijf kun je binnenin hun bedrijfsstand via de Chatfunctie een gesprek starten met dit bedrijf.

Indien gewenst kan je zelfs een videocall doen om verder kennis te maken en meer info te verkrijgen over bepaalde jobs/stages.

 

Vragen of ondervindt u een probleem bij het registreren?

U kunt ons altijd contacteren op een van onderstaande manieren, wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen:

Mail ons

Stuur ons een bericht via Facebook (Hermes Recruitment)